T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / MİLAS - Ağaçlıhöyük Ertuğrul Menteşe İlkokulu

OKULUMUZ SATRANÇ TURNUVASINDA TÜRKİYE 7. Sİ OLDU.

OKULUMUZ SATRANÇ TURNUVASINDA TÜRKİYE 7. Sİ OLDU.

Okulumuzda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan Taylan Canca'nın emekleriyle her geçen gün emin adımlarla başarı yolunda ilerleyen öğrencileri, Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği Yıldız Kızlar Kategorisi'nde Türkiye yedincisi oldu.

25 29 Nisan tarihleri arasında Sivas Taha Akgün Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen final müsabakalarında on yedi okul arasından sıyrılarak yedinci olan Ağaçlıhöyük ekibi, 38 puanla turnuvayı tamamladı. Fatmanur Tuncay, Selen Yılmaz, Buse Gökçe, Mervenur Kara, Ceyda Gökçe, Meryem Sude Uzan'dan oluşan okul takımıyla final müsabakalarına Ağaçlıhöyük Ertuğrul Menteşe Ortaokulu olarak katıldıklarını belirten Taylan Canca, "Yüzlerce okulun katıldığı müsabakalarda 81 il birinciliği, 8 bölge elemesi ve Türkiye Finali etaplarında mücadele ettik. Öğrencilerimiz İl birincisi ve  bölge üçüncüsü derecelerini aldıktan sonra Türkiye'nin en iyi 24 takımından birisi oldular" dedi.

 

https://www.haberturk.com/mugla-haberleri/97011733-agaclihoyuk-ertugrul-mentese-ilkokulu-satrancta-turkiye-yedincisi-oldu13-05-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.05.2022 - Güncelleme: 13.05.2022 13:52 - Görüntülenme: 160
  Beğen | 0  kişi beğendi